mandag 13. februar 2012

Tid for tapet!


Tapeter, det må jeg ha på veggene i huset. 
Noen vegger iallefall. 
Borge har litt av hvert i sortimentet. 
Gikk inn på nettsidene deres og søkte "blomster og blader". 
Jeg ble så inspirert og satte umiddelbart inn en bestilling. 
Her ser dere noe av det jeg skal bruke på veggen, og litt mer. 
***
Kan røpe at den øverste tapeten, av designeren Hanna Werning, skal være i hele trappe oppgangen. 
Den mørkeblå med hvite fugler vurderes på et bittelite toalelett. 

Det blir en fargerikt, frekt og fresht. 
Ååå ja!

Signe

6 kommentarer:

 1. Tapeter er undervurdert. Disse var vakre alle sammen, på hver sin måte. Gleder meg til å se hvordan det blir hos deg. :)

  Håper du har gode dager!

  Ha en glad start på uken. ♥


  Anette Willemine

  SvarSlett
 2. Flotte frodige tapeter - ikke så lite krevende med så mye "uro"! Minner meg om engang jeg hadde stort kjøkken med fire vindu og presterte å falle for et gardinstoff som var fullt av hvite fugler....det var som å leve i en skrekkfilm:)) Gardinene måtte ut gitt...hehe:) Høres lurt ut å plassere tapetene på steder der man ikke er så lenge av gangen..... :) Spent på resultatet:) Klem

  SvarSlett
 3. Du er vågal men jeg kan tenke meg det blir fresht hos deg ja. Har blitt så glad i gult jeg, så det er min måte å friske opp det svarte, hvite og grå:-)

  SvarSlett
 4. Heia.
  Så dus men likevel mangfoldig fargeskala i trapperomstapetet. Og den mørke med hvite fugler ga meg Japan-assosiasjoner, synes blomstene ser ut som kirsebær og fuglene som traner:) Det må være morsomt å skulle velge ut "sitt eget" etter at du har jobbet mye med andres hus og innredning. Det skal bli skikkelig gøy å få se når tapetene kommer opp. Lykke til videre.
  Beate

  SvarSlett
 5. Ja, her var det mye fint! :)
  Den første og den nest siste snakket veldig tydelig til meg kjente jeg :))

  SvarSlett
 6. Oi oi oi her var det mye herlig inspirasjon i deilige friske farger- det blir nok super lekkert tenker jeg. Mitt hjerte banket litt ekstra for nummer tre og fire... Sommerlig!!!
  Og vet du, i går kom det en helt fantastisk pakke på døra her med mano kopper og en tekanne. De var nyyydelige! Tekannen hadde desverre blitt knust på veien, men de på kahler skulle sende ny- så den kommer nok snart. Så tusen tusen takk kjære fine deg, helt vidunderlige premier.
  Klemmer fra Hilde miho

  SvarSlett